Ngeunaan Perusahaan

Haiyang Luhai Electronic Commerce Co., Ltd. didamel taun 2020 di kota Yantai, sareng opat pabrik produksi urang aya di kota Tai'an. Saatos langkung ti sababaraha taun pangembangan, kapasitas produksi taunan gelas réngsé parantos ngahontal 200,000 ton kalayan 100 tungku sareng langkung ti 20 lini produksi. Nilai kotor aset na ngahontal RMB genep ratus juta sareng ngagaduhan langkung ti 1000 staffs.

PISAN pikeun PRICELIST

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi daptar harga kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns_img
  • sns_img
  • sns_img
  • sns_img