250ml 350ml 500ml Botol gelas inuman botol gelas inuman pikeun susu atanapi jus nganggo tutup aluminium

Pedaran pondok:

Jasa Pra-diobral

1. Sampel gratis tiasa ditawarkeun sareng biaya kurir ku pembeli.

2. Upami urang gaduh saham, sareng tiasa nganteurkeun dina waktos anu singget. Seueur gaya bungkusan tabung plastik pikeun pilihan anjeun.

3. OEM sareng ODM urutan ditampi, Sagala jinis percetakan logo atanapi desain sayogi.

4. Kualitas Anu Saé + Harga Pabrik + Tanggapan Gancang + Palayanan dipercaya, nyaéta naon anu urang nyobian pangsaéna pikeun nawiskeun anjeun

5. Sadayana produk urang dihasilkeun ku tukang damel profesional kami sareng kami gaduh tim padagangan luar nagri luhur-pangaruh, anjeun leres-leres tiasa percanten jasa kami.

6. Kami gaduh pangalaman ampir 10 taun desain, pembuatan sareng Grosir Tube Kosmétik, urang ngaraosan unggal urutan tina ngahargaan urang.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk:

Borongan 500ml Botol Sirup Susu Jelas Kaca Jelas Botol Sirup nganggo Screw Cap

Ukuran botol

Volume: 150ml 250ml 350ml 500ml

Hubungi kami pikeun kéngingkeun ukuran detailna.

Warna botol

Jelas, warna khusus

Topi

Aluminium atanapi ngarobih

Pamakéan:

Susu, anggur, jus

MOQ:

500 lembar (dina saham)

10000 lembar (logo khusus)

(MOQ tiasa langkung handap upami urang gaduh saham.)

Sampel:

Sampel gratis. Bayar dibayar ku Anu Mésér.

Jasa ngaropéa:

Nampi Logo mésér; OEM / ODM;

Desain sareng kapang anyar; Lukisan, Decal,

Percetakan layar, Frosting, Electroplate,

Embossing, Fade, Label jsb.

Waktos pangiriman:

* Di stock: 3 ~ 10 Poé saatos mayar pesenan.

* Teu aya saham: 15 ~ 35 dinten saatos mesen

pamayaran.

Jangka pamayaran:

T / T, Western Union, Paypal Sareng sajabina.

Kami tetep sareng sumanget bisnis urang "Kualitas, Éféktivitas, Inovasi sareng Integritas". Kami tujuan pikeun nyiptakeun langkung seueur nilai pikeun konsumén urang ku sumberdaya anu jegud, mesin anu canggih, pagawé anu berpengalaman sareng panyadia luar biasa pikeun Hot sale Factory China OEM Glass Wishing Milk Juice Botol, "Nyandak Produk Berkualitas Tinggi" mangrupikeun tujuan abadi pikeun urang parusahaan. Kami ngalakukeun upaya anu teu kendat-kendat pikeun ngawujudkeun tujuan "Urang Bakal Salawasna Terus Pace sareng Waktos".
Harga jual Pabrik Botol Cina sareng Botol Susu, mangrupikeun kasieun konsumén pikeun produk sareng jasa anu teras-terasan méré inspirasi pikeun ngalakukeun anu langkung saé dina bisnis ieu. Kami ngawangun hubungan anu saling nguntungkeun sareng palanggan ku masihan aranjeunna pilihan bagian-bagian mobil premium dina harga anu handap. Kami nyayogikeun harga borong dina sadaya bagian kualitas kami sahingga anjeun dijamin hemat langkung ageung.

Custom 200ml 250ml 500ml 1000ml clear empty glass milk bottle
new style square beverage juice fruit packing 16oz juce bottle milk bottle
pack (1)

Jasa saatos-diobral

1. Kami bakal ngitung biaya pangiriman anu paling murah sareng ngadamel faktur ka anjeun sakaligus.

2. Pariksa kualitas deui, teras kirimkeun ka anjeun dina 1-2 dinten damel saatos pamayaran anjeun.

3. Kirimkeun surélék ka anjeun pikeun ngalacak NO., Sareng ngabantosan ngudag bungkusan dugi ka dugi ka anjeun.

 

Saatos-diobral milih

1. Kami bungah pisan yén palanggan masihan kami sababaraha saran pikeun harga sareng produk.

2. Upami aya patarosan, mangga ngahubungi kami bebas ku E-mail atanapi Telepon.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    PISAN pikeun PRICELIST

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi daptar harga kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns_img
    • sns_img
    • sns_img
    • sns_img