500ml Jelas Kaca Zaitun Minyak Dispenser Botol Set Cuka Minyak Cruet Botol sareng Pourers Corong sareng Labél

Pedaran pondok:

Jenis: Botol & Kendi Panyimpenan

Bumbu Wadah gaya: Panutup

Bungkusan:> 10

Kapasitas: 0-0.5l, 160ml

Anggo: Minyak Masak

Bahan: Kaca

Fitur: Lestari, Simpenan

Tempat Asalna: Shandong, Cina

Desain fungsional: Multi fungsi

Dimensional tolerance:<±1mm

Weight tolerance:<±1%

Nami produk: botol minyak gelas

Bahan / jinis: Gelas

OEM / ODM: Ditarima

Paking: bungkus disesuaikan (bungkus ageung sareng kotak warna sareng naon waé)

Sampel: Disayogikeun Gratis

Tutup: Kalebet

Kamampuhan Suplai: 1000000 Potongan / potongan per Bulan


Detil Produk

Tanda Produk

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan: Bungkus Angkutan Aman

Stainless Steel Olive Oil Dispenser Bottle Set Kitchen Sprayer 300ml Seasoning Container Olive Oil Spray Bottle
500ml Oil and Vinegar Cruet Glass Bottles with Dispensers Olive Oil Bottles Coconut Oil Bottle

Kami komitmen pikeun nawiskeun tag harga anu agrésif, produk anu luar biasa sareng solusi anu bermutu, ogé pangiriman gancang pikeun Grosir Cina Cina Ben Pack Otomatis Sayuran Minyak Goréng Dispenser / Botol Minyak Masak, Kami bakal ngabagéakeun sadayana anu mésér ti industri industri dua di bumi sareng di mancanagara pikeun gawé bareng, sareng ngahasilkeun masa depan anu terang tiheula babarengan.
"Kualitas anu saé, Alus jasa" nyaéta prinsip sareng kapercayaan urang. Kami nyandak unggal upaya pikeun ngontrol kualitas, paket, labél jsb sareng QC kami bakal mariksa unggal detail nalika ngahasilkeun sareng sateuacan dikintun. Kami daék ngajalin hubungan bisnis anu panjang sareng jalma-jalma anu milari barang dagangan anu berkualitas sareng jasa anu saé. Kami parantos nyetél jaringan penjualan anu lega di nagara-nagara Éropa, Amérika Kalér, Kidul Amérika, Wétan Tengah, Afrika, nagara-nagara Asia Wétan. Punten kontak kami ayeuna, anjeun bakal mendakan pangalaman profesional kami sareng sasmita kualitas luhur bakal nyumbang kana bisnis anjeun.

pack (1)

Jasa kami:

1. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

Kami produsén gelas khusus sareng éksportir, sareng kami gaduh pangalaman anu euyeub dina pembuatan gelas salami 20 taun.

2. Dupi anjeun ngadamel desain / ukuran / bungkus?

Leres, tangtos urang tiasa. Kami pabrik kaca, urang tiasa ngadamel kapang kaca anyar, ngalebetkeun kertas, logo, bungkus sakumaha kabutuhan pelanggan.

3. ngeunaan sampel?

Urang tiasa ngirim sampel ka tempat anu anjeun atos ku DHL. Sampel gratis, tapi anjeun kedah mayar angkutan barang sateuacanna atanapi ngumpulkeun.

4. Naon MOQ anjeun?

Biasana MOQ kami nyaéta 3000pcs. Tapi kami nampi jumlah anu langkung handap pikeun urutan uji coba anjeun.

5. Wadah modeu pangiriman angkutan laut?

FOB Qingdao.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    PISAN pikeun PRICELIST

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi daptar harga kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns_img
    • sns_img
    • sns_img
    • sns_img