8oz saos santan yoghurt yoghurt pudding jar 1000ml kalayan tutup tutup gabus

Pedaran pondok:

RINGKASAN:

1. Mesin didamel

2. kualitas High & harga kalapa

3. dispenser kaca sareng faucet jsb

4. Asli bungkus nyaéta kotak warna. Urang ogé tiasa nyumponan syarat bungkusan anjeun nyalira.

5. OEM & ODM sayogi. Logu tiasa layar sutra, decal, plating emas, sandblast, ukiran jsb.

6. kualitas anu bénten, bentuk, ukuran sareng desain sayogi

7. waktos pangiriman: 45-60 dinten

8. Sampel gratis dina waktos 7 dinten


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi       Babandingan Komposisi
Barang No GB212012000YD Silika (SiO2) 73,5%
Top Dia. 110mm Sodium Oksida (Na2O) 13,16%
Jangkungna 225mm Kalsium Oksida (CaO) 9,48%
Handap Dia. 105mm Boron Trioxide (B2O3) 1%
Kapasitas. 2000ml Alumina (Al203) 3,21%
Pakét 12 pcs / ctn Ferric Oksida (Fe2O3) 0,1%

Sampurna pikeun nyimpen sareng ngalestarikeun rupa-rupa bahan kalebet pelestarian, macét, ketan, sangu, gula, tipung, téh, kopi, bumbu, rempah, biskuit, sareng sajabana Seueur cairan kimia, sapertos asam sareng basa, tiasa ditempatkeun kecuali asam hydrofluorat .
Cingir sealing silikon ngajantenkeun hawa kaluar, nyiptakeun lingkungan anu kedap udara supados kontén garing. Ngajaga serangga kaluar. Kasalametan mesin cuci piring, cuci tangan disarankeun. Oven microwave aman tanpa tutup awi.
Tutup kai awi asli ngagaduhan bau sakedik anu henteu mangaruhan panggunaanna. Hawa sababaraha kali bakal ngaleungit. Chromatik Aberration: disababkeun ku béda produksi produksi.

 

Nami 1300/2000 / 2800ML Kaca Akasia Tutup Ukuran ageung Borosilicate Glass Storage Jar Disegel Jar Jar
Bahan Kaca tahan panas borosilikat kualitas luhur
Udung Tutup sareng awi tiasa disaluyukeun, sapertos tutup stainless steel, gabus kai, tutup plastik sareng tutup kaca.
Kapasitas 1300/2000/2800 ML
Aplikasi Sampurna pikeun panggunaan bumi, réstoran sareng hotél pikeun nyayogikeun inuman es atanapi tiis sareng inuman campuran sanés.
Karajinan Handmade / Sungut ditiup
Logo Tiasa ngarobih sakumaha sarat konsumén
Pakét Paket standar atanapi numutkeun sarat konsumén
Sampel Kalungguhan Waktos (1) Sampel anu sayogi: dina 5 dinten saatos dikonfirmasi

(2) Sampel anyar: dina waktos 10 dinten saatos nampi biaya sampel.

Lain Ukuran sareng kapasitas tiasa disaluyukeun sakumaha sarat klien
Wholesale Candy Bean Glass Jar Kitchenware Storage Can  with Airtight Lid 1L 2L
Customizable 300ml 16 oz 1000ml airtight food glass jar
pack (1)

Kauntungan kami:

1. Kami mangrupikeun produsen gelas profesional, utama dina sababaraha jinis gelas, mimitian ti gelas gelas, gelas gelas, mangkok kaca, kendi kaca, gelas gelas, piring gelas, gelas permén gelas, gelas gelas, botol gelas sareng sajabana.

2. Sempurna pikeun bumi / toko / pasar super / réstoran / hotél / bar / KTV jsb.

3. Kalayan tim desainer propésional, anu tiasa ngabantosan ngarancang sareng muka kapang anyar dumasar kana sarat anjeun.

4. ngolah pos: percetakan, decal, warna semprot, ibun, plating emas, gambar-gambar sareng sajabana

5. MOQ dispenser kaca nyaéta 3000 pcs.

6. Sagala jinis bungkusan ékspor anu béda sayogi. Paking aslina tina dispenser kaca nyaéta kotak warna bungkus ku poli busa di jero. Kami ogé tiasa minuhan ideu kemasan anjeun nyalira.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    PISAN pikeun PRICELIST

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi daptar harga kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns_img
    • sns_img
    • sns_img
    • sns_img