Tentang Kami

COMPANY (1)
LOGO-LH

Haiyang Luhai Electronic Commerce Co., Ltd.

Haiyang Luhai Electronic Commerce Co., Ltd. didamel taun 2020 di kota Yantai, sareng opat pabrik produksi urang aya di kota Tai'an. Saatos langkung ti sababaraha taun pangembangan, kapasitas produksi taunan gelas réngsé parantos ngahontal 200,000 ton kalayan 100 tungku sareng langkung ti 20 lini produksi. Nilai kotor aset na ngahontal RMB genep ratus juta sareng ngagaduhan langkung ti 1000 staffs.

Kami produsén propésional aktipitas dina panilitian, pamekaran, penjualan sareng jasa botol bir kaca, jar panyimpenan gelas, jar madu gelas, minyak masak gelas sareng dispenser saos, cabé gelas sareng shaker uyah sareng sajabina. Bisnis ékspor kami sumebar di sakumna dunya sareng pasar anu lega di Éropa, Amérika sareng Oséania di saluruh dunya, sareng jumlah penjualan botol kaca mangrupikeun anu pangsaéna di industri. Éta ngudag terus-terusan janten pabrik botol kelas luhur di Cina sareng nyiptakeun nilai pangageungna pikeun konsumén urang. Salaku tambahan, kami ngusahakeun upaya ngembangkeun produk anyar pikeun nyumponan sarat anu béda. Parusahaan urang gaduh pangalaman euyeub dina botol kaca.

Luhai ngagaduhan pendekatan bisnis anu berorientasi ka konsumén dumasar kana infrastruktur anu pangsaéna pikeun perusahaan, departemen desain khusus, tés kontrol kualitas anu kuat sapanjang garis produksi, tindak lanjut rutin sareng laporan ogé jasa-jasa klien anu efektif ti tim internasional kami anu profesional.

Taat kana prinsip bisnis saling nguntungkeun, kami parantos ngagaduhan reputasi anu dipercaya di antara para nasabah kusabab jasa propésional, produk kualitas sareng harga kalapa. Upami anjeun ngagaduhan ideu atanapi konsep énggal pikeun produk, mangga ngahubungan kami.

Luhai tulus ngabagéakeun babaturan di bumi sareng luar negeri pikeun ngabahas kerjasama sareng kami, pikeun milarian pangwangunan umum sareng nyiptakeun énjing anu cemerlang!

Ruang Paméran

COMPANY-(3)
COMPANY-(5)
COMPANY-(2)

Kauntungan urang

Jaminan kualitas Produk 1. Kualitas Tinggi, kalayan lisénsi produk, kanggo nyayogikeun layanan purna jual anu sampurna.

2.FIRST-CLASS EQUIPMENT Otomatis inspektur botol, stacker crane, tester pangukuran palapis tungtung & panas, sistem bungkusan otomatis, lukisan éléktrostatik.

3. Ngajual DUNYA Urang gaduh sababaraha pabrik manufaktur domestik sareng luar negeri anu terkenal nandatangan hubungan kooperatif.

LAYANAN 4,24-JAM Kami gaduh layanan online 24 jam, réspon gancang pikeun masihan anjeun pangalaman anu saé.

TIM 5.PROFESSIONAL Didedikatkeun pikeun kontrol kualitas ketat sareng layanan palanggan anu bijaksana, anggota staf anu berpengalaman kami salawasna sayogi pikeun ngabahas syarat anjeun sareng mastikeun kepuasan pelanggan.

h

Penghormatan perusahaan

Produk kaca kami parantos ngaluluskeun seueur sertifikasi di bumi sareng di mancanagara, sadaya bahan baku disertifikasi kana tingkat tuangeun, janten sadaya produk kaca tiasa seueur dianggo dina kimia, farmasi, tuangeun sareng lapangan sanésna.


PISAN pikeun PRICELIST

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi daptar harga kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns_img
  • sns_img
  • sns_img
  • sns_img