Taros Kami

Haiyang Luhai Electronic Commerce Co., Ltd.

Alamat

NO.126 Jalan Shenzhen, Zona Pangwangunan Ékonomi, Kota Haiyang, Kota Yantai, Propinsi Shandong, Cina

Telepon

86-15589501771

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

PISAN pikeun PRICELIST

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi daptar harga kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns_img
  • sns_img
  • sns_img
  • sns_img