Warta

  • Market analysis of glass bottles

    Analisis pasar botol kaca

    Karakteristik utama wadah bungkusan gelas nyaéta: henteu-toksik, henteu raoseun; Transparan, geulis, panghalang anu saé, kedap udara, bahan baku anu beunghar sareng umum, harga murah, sareng tiasa dianggo sababaraha kali. Éta ngagaduhan kaunggulan résistansi panas, résistansi tekanan sareng résistansi beberesih. Éta tiasa ...
    Maca deui
  • Development prospect of glass beer and wine bottle..

    Prospek pangembangan bir kaca sareng botol anggur ..

    Botol kaca sareng wadah utamina dianggo dina industri minuman beralkohol sareng non-alkohol, anu tiasa ngajaga inersia kimia, sterilitas sareng non-perméabilitas. Nilai pasar botol kaca sareng wadah di 2019 nyaéta 60,91 milyar dolar AS, anu diperkirakeun ngahontal 77,25 milyar AS ...
    Maca deui
  • Kaunggulan tina botol kaca salaku wadah

    Botol kaca mangrupikeun wadah kemasan tuangeun sareng inuman sareng seueur produk, anu seueur dianggo. Kaca ogé mangrupikeun salah sahiji bahan bungkus sajarah. Dina kasus seueur jinis bahan kemasan tuang ka pasar, wadah gelas masih nempatan impor ...
    Maca deui
  • Karakteristik sareng jinis botol gelas

    Aya seueur jinis botol kaca, tina botol leutik anu botol Botol opak henteu aya tungtungna. Dina hal prosés pembuatan, botol kaca umumna dibagi kana dua kategori: botol anu dicetak (nganggo botol modél) sareng botol kontrol (nganggo gelas ...
    Maca deui
  • Botol kaca seueur dianggo dina sagala rupa industri

    Salaku bahan anorganik silikat, gelas gaduh performa anu kawilang stabil, sareng lancar sareng transparan, anu khusus cocog pikeun bungkus obat sareng panyimpenan. Dina waktos anu sami, dibandingkeun sareng bahan sanésna, harga gelas kawilang murah. Dina taun-taun ayeuna,...
    Maca deui

PISAN pikeun PRICELIST

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi daptar harga kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns_img
  • sns_img
  • sns_img
  • sns_img