Kaunggulan tina botol kaca salaku wadah

Botol kaca mangrupikeun wadah kemasan tuangeun sareng inuman sareng seueur produk, anu seueur dianggo. Kaca ogé mangrupikeun salah sahiji bahan bungkus sajarah. Dina kasus seueur jinis bahan kemasan tuang ka pasar, wadah gelas tetep ngagaduhan posisi penting dina bungkusan inuman, anu teu tiasa dipisahkeun tina ciri kemasanna anu teu tiasa digentos ku bahan kemasan sanés.

Salaku salah sahiji produk gelas utami, botol sareng kaléng mangrupikeun wadah bungkus akrab sareng populér. Dina dasawarsa terakhir, kalayan ngembangkeun téknologi industri, rupa-rupa bahan bungkusan énggal parantos dihasilkeun, sapertos palastik, bahan komposit, kertas bungkus khusus, tinplate, aluminium foil sareng sajabina. Kaca, sajenis bahan bungkusan, aya dina persaingan sengit sareng bahan bungkusan anu sanés. Kusabab kaunggulan transparansi, stabilitas kimiawi anu saé, harga murah, penampilan anu saé, gampang produksi sareng daur ulang, botol kaca sareng kaléng masih gaduh ciri anu henteu tiasa digentos ku bahan bungkusan sanés sanaos sainganana persaingan bahan kemasan sanés. Wadah bungkusan kaca mangrupikeun jenis wadah transparan anu didamel tina gelas lebur ku niupan sareng nyetak.

Volume daur ulang botol kaca ningkat unggal taun, tapi jumlah daur ulang ieu ageung sareng teu kaukur. Numutkeun ka Asosiasi Pakét Kaca: Énergi anu dihémat ku ngadaur ulang botol kaca tiasa ngajantenkeun lampu bohlam 100 watt sakitar 4 jam, ngajalankeun komputer salami 30 menit, sareng nonton program TV 20 menit. Maka, kaca daur ulang mangrupikeun masalah anu penting pisan. Daur ulang botol kaca ngahémat énergi sareng ngirangan kapasitas limbah TPA, anu tiasa nyayogikeun langkung seueur bahan baku pikeun produk sanés, kalebet botol gelas tangtosna. Numutkeun Laporan Botol Plastik Konsumén Nasional Déwan Produk Kimia Amérika Serikat, sakitar 2,5 milyar pon botol plastik didaur dina 2009, kalayan tingkat daur ulang ngan 28%. Daur ulang botol kaca saderhana sareng manpaat, saluyu sareng strategi pangwangunan anu berkelanjutan, tiasa ngahémat énergi sareng ngajagi sumberdaya alam.


Pos waktos: Jun-15-2021

PISAN pikeun PRICELIST

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi daptar harga kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns_img
  • sns_img
  • sns_img
  • sns_img