Prospek pangembangan bir kaca sareng botol anggur ..

Botol kaca sareng wadah utamina dianggo dina industri minuman beralkohol sareng non-alkohol, anu tiasa ngajaga inersia kimia, sterilitas sareng non-perméabilitas. Nilai pasar botol kaca sareng kontainer di 2019 nyaéta 60,91 milyar dolar AS, anu diperkirakeun ngahontal 77,25 milyar dolar AS dina 2025, sareng tingkat pertumbuhan taunan komposit antara 2020 sareng 2025 nyaéta 4,13%.

Bungkusan botol kaca tiasa didaur ulang, anu ngajantenkeun pilihan anu idéal pikeun bahan bungkus tina sudut pandang lingkungan. Daur ulang 6 ton gelas tiasa langsung ngahémat 6 ton sumber daya sareng ngirangan 1 ton émisi CO2.

Salah sahiji faktor utama anu nyababkeun kamekaran pasar botol kaca nyaéta kanaékan konsumsi bir di seueur nagara. Bir mangrupikeun inuman alkohol anu dibungkus dina botol kaca. Éta dina poékbotol kacapikeun ngalestarikeun eusina. Upami zat ieu kakeunaan sinar ultraviolét, éta tiasa gampang buruk. Salaku tambahan, numutkeun ka Peraturan Industri NBWA di 2019, konsumén umur 21 taun ka luhur di Amérika Serikat ngonsumsi langkung ti 26,5 galon bir sareng cider per jalma per taun.

Botol kacamangrupikeun salah sahiji bahan kemasan anu langkung saé pikeun inuman alkohol (sapertos roh). Kamampuh botol kaca pikeun ngajaga aroma sareng rasa produk anu ngadorong paménta. Rupa-rupa pamasok di pasar ogé parantos niténan permintaan industri industri roh anu tumuh.

Botol kaca mangrupikeun bahan bungkus anu saé sareng populér pikeun anggur. Alesanna nyaéta anggur henteu matak kakeunaan panonpoé, upami henteu éta bakal rusak. Numutkeun kana data OIV, produksi anggur di seueur nagara mangrupikeun 292,3 juta liter dina fiskal 2018.

Numutkeun ka Asosiasi Anggur Bangsa-Bangsa anu saé, vegetarian mangrupikeun salah sahiji tren pamekaran anggur anu langkung saé sareng gancang, anu diarepkeun bakal kagambar dina produksi anggur. Ieu bakal ngamajukeun munculna deui anggur anu ramah pikeun vegetarian, janten seueur botol kaca anu diperyogikeun.

pingzi       bolipingzi


Pos waktos: Jun-25-2021

PISAN pikeun PRICELIST

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi daptar harga kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns_img
  • sns_img
  • sns_img
  • sns_img