Analisis pasar botol kaca

Ciri utama tina wadah bungkusan gelasnyaéta: henteu-toksik, henteu raoseun; Transparan, geulis, panghalang anu saé, kedap udara, bahan baku anu beunghar sareng umum, harga murah, sareng tiasa dianggo sababaraha kali. Éta ngagaduhan kaunggulan résistansi panas, résistansi tekanan sareng résistansi beberesih. Éta tiasa disterilkeun dina suhu luhur sareng disimpen dina suhu handap. Kusabab seueur kaunggulanana, éta janten bahan bungkusan pikaresep pikeun bir, téh buah, jus jujube sareng seueur inuman anu sanés. Produk kaca didamel tina kaca rusak, lebu soda, natrium nitrat, barium karbonat, keusik kuarsa sareng langkung ti sapuluh jinis bahan baku. Éta didamel ku lebur sareng bentuk dina 1600 ℃.
Botol kaca tina bentuk anu bénten-bénten tiasa dihasilkeun sesuai kana cetakan anu bénten-bénten, utamina kalebet rupi-rupi botol anggur, botol minuman, botol acar, botol madu, botol sirah, botol cai, botol minuman bergas, botol kopi, cangkir téh, 0,5kg / 2.5kg / 4kg toples anggur, jsb. Botol gelas kedap udara sareng transparan, sareng tiasa ngajaga produk anu sénsitip pisan kana kalembaban salami lami.
Kusabab prosés produksi gelas anu béda, ampir sadaya produk kaca bakal ngahasilkeun jumlah kaca rusak dina prosés produksi sareng pamrosésan. Kaca datar dina industri bahan bangunan gampang didaur ulang kusabab kaluaranna ageung sareng produk tunggal. Tingkat daur ulang ayeuna ogé luhur pisan. Nanging, produk kaca sareng produk gelas dina industri lampu ngagaduhan bentuk anu béda sareng kaluaran anu handap, janten prosés daur ulang kawilang rumit. Kaca rusak beunghar ku kokotor anu diwanohkeun dina prosés lebur gelas, janten tiasa mangaruhan kinerja gelas éta nyalira.

pingzi


Pos waktos: Jun-30-2021

PISAN pikeun PRICELIST

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi daptar harga kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns_img
  • sns_img
  • sns_img
  • sns_img