Flint Normal Dirancang Ukiran Twist-off sareng Lug Lid Jam Honey Jar 1000ml 100cl 72cl Glass Jar

Pedaran pondok:

Jenis: Botol & Kendi Panyimpenan

Bumbu Wadah gaya: SWIVEL

Bungkusan:> 10

Kapasitas: 0,5-1L

Bahan: Kaca

Fitur: Lestari, Simpenan

Tempat Asalna: Cina

Desain fungsional: Multi fungsi

Dimensional tolerance:<±1mm

Weight tolerance:<±1%

Volume: 1000ml

Sampel: Disayogikeun Gratis

Istilah pamayaran: TT, LC, Paypal sareng Western Union

OEM / ODM: Ditarima

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan: Bungkus Ékspor Pallet Standar atanapi Packing karton

Waktos prosés:

Jumlah (Potongan) 1 - 6000 > 6000
Est. Waktos (dinten) 30 Pikeun disawalakeun

Detil Produk

Tanda Produk

Urang tiasa nawiskeun:

1. Naha anjeun nyayogikeun conto gratis?

Leres, kami nawiskeun sampel gratis. Anjeun ngan ukur kedah mayar biaya kurir.

2. Naon anu anjeun tiasa mésér ti kami?

Sagala jinis botol kaca & Kendi, sapertos Botol Kaca, Botol Bir. Botol Wiski. Botol Vitka. Botol Rum, Botol Tequila. Botol Botol, Botol Gin, Botol Anggur, Botol Parfum, Botol Kosmetik sareng botol bentuk khusus ku warna Flint, Warna Flint Tinggi, Warna Amber, Warna Héjo, Kapasitas tina 5ml dugi ka 5L.

3. Dupi anjeun ngalakukeun OEM sareng ODM?

Leres, pastina. Ieu mangrupikeun salah sahiji kaunggulan utama urang.

4. Kumaha urang tiasa ngajamin kualitas?

Kami gaduh 6 prosés pamariksaan léngkah pikeun produk. Pertama inspeksi lampu LED. Kadua nyaéta inspeksi mesin Kaméra. Katilu nyaéta inspeksi mesin beuheung inspeksi. Anu payun nyaéta staf anu kualitas sadaya inspeksi sampling rongga dina jalur. Kalima nyaéta pamariksaan Lab. Kadua nyaéta sampling sateuacan lebet kana gudang. Ieu 6 léngkah pamariksaan tiasa mastikeun kualitasna.

5. Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?

Umumna, sakitar 30 dinten saatos kéngingkeun pamayaran.

6. naha anjeun kedah mésér ti kami sanés ti supplier anu sanés?

Kamampuh produksi ageung mastikeun kana pangiriman waktos.

Kontrol kualitas anu ketat mastikeun kualitas anjeun.

Harga Wajar mastikeun win-win babarengan Pangkat luhur dina jalur pengiriman utama mastikeun pangiriman sareng jasa. Layanan anu paling saé sareng layanan purna jual mastikeun bisnis jangka panjang.

pp2
pp3
pack (1)

Kami "nyobian kaunggulan, perusahaan kanggo kabutuhan pelanggan", ngaharepkeun janten tim kerjasama anu pangsaéna, pemasok, sadar patut bagi sareng iklan anu teras-terasan pikeun Cina Gold Supplier pikeun Cina 50ml 100ml 250ml 500ML, 750ML, Botol Kaca Maple 1000ML kanggo Anggur / Madu kalayan Screw Plastik Sareng Tutup Logam, Barang kami dikenal luas sareng dipercaya ku pangguna sareng tiasa nyugemakeun teras-terasan netepkeun kabutuhan ékonomi sareng sosial.
Panyekel Emas Cina pikeun kendi Kaca Kaca Madu sareng Botol sareng Botol Anggur kalayan harga Tutup, Kalayan dukungan téknologi anu pangsaéna, kami parantos nyayogikeun halaman wéb urang pikeun pangalaman pangguna anu pangsaéna sareng tetep émut kana gampangna balanja anjeun. kami mastikeun yén anu pangsaéna ngahontal anjeun dina panto anjeun, dina waktos anu sesingkatna sareng dibantuan ku mitra logistik anu épéktip nyaéta DHL sareng UPS. Kami janji kualitas, hirup ku motto ngajangjikeun ngan ukur naon anu tiasa urang kirim.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    PISAN pikeun PRICELIST

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi daptar harga kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns_img
    • sns_img
    • sns_img
    • sns_img