normal batu Tradisional Kosong Minyak Zaitun Marasca Botol Kaca 750ml kalayan cangkéng luhur

Pedaran pondok:

Penanganan permukaan: Decal

Pamakéan Industri: Minuman

Bahan Dasar: Gelas

Bahan Awak: Gelas

Bahan kerah: Kaca

Tipe sealing: CAP KORS

Paké: Liquid Kedokteran

Tempat Asalna: Cina

Warna: Jelas

Kapasitas: 250ml / 500ml / 750ml / 1000ml

Pamakéan: minyak Olive

MOQ: 30000

Cap: screw

Wangun: Pasagi atanapi Babak

Sampel: Ditarima

OEM / ODM: Ditarima

Sertifikasi: SGS / ISO9001

Bungkusan & Pangiriman

Jenis Paket: Sampel bakal dibungkus ku kertas busa sareng kotak karton. Barang bakal dibungkus ku palét kai.


Detil Produk

Tanda Produk

Bungkusan & Pengiriman

1. Sampel: paking sareng busa + karton

2. Pesenan bambk:

1) paking kalawan pallets langsung

2) Bungkus sareng karton (nampi karton anu didamel khusus)

3) Paking ku palét + karton (nampi karton buatan khusus)

Wholesale Clear Glass Square Shape 100ml Empty Olive Oil Glass Bottles
In Stocked 100ml 250ml 375ml 500ml 750ml 1000 ml Dark Green Brown Round Square Marasca Olive Oil Glass Bottles
pack (1)

Pemenuhan purchaser nyaeta fokus primér kami on. Urang uphold tingkat konsisten of profesionalisme, kualitas luhur, kredibilitas sarta jasa pikeun Produsén pikeun Botol Cina 750ml Adat Hapus Frosted Kaca Olive Minyak kalawan Cork, Make Tujuan langgeng tina "pamutahiran kualitas kontinyu, kapuasan customer", kami yakin yén unggulan item kami nyaeta aman tur jawab jeung produk na leyuran urang anu pangalusna-jual di imah anjeun jeung luar negeri.
Produsén pikeun Cina kosong botol kaca Anggur jeung Kaca Anggur harga botol, Jeung rupa-rupa, kualitas alus, harga nu lumrah jeung desain stylish, dagangan urang anu éksténsif dipaké di tempat umum jeung industri lianna. produk urang anu lega dipikawanoh tur dipercaya ku pamaké sarta bisa minuhan terus ngembang pangabutuh ékonomi jeung sosial. Urang ngabagéakeun para nasabah anyar jeung heubeul ti walks tina hirup mun kontak kami pikeun hubungan bisnis hareup jeung achieving silih ayaan!

QUEATIONS:

Q1: Kumaha kuring kéngingkeun sababaraha conto?

Kami ngahormatan nawiskeun anjeun conto salaku sarat anjeun.

A. Kanggo produk saham, sampel gratis tapi anjeun kedah mayar biaya kurir.

B. Kanggo produk énggal, urang tiasa ngadamel sampel saluyu sareng desain anjeun. Tapi kami hoyong ngecas biaya sampel, anu bakal dikirangan saatos urutan dikonfirmasi.

Q2: Naon waktos pangiriman anjeun?

Ieu gumantung kana jenis produk anu anjeun mesen.

A. Kanggo sababaraha barang anu mirip pisan sareng produk utami urang sareng urutan jumlah alit, waktos pangiriman tiasa ngan ukur 7-15 dinten.

B. Éta bakal nyandak 25-30 dinten damel kanggo urutan kuantitas beban wadah normal.

Q3: Dupi anjeun tiasa ngalakukeun OEM?

A: Leres, urang tiasa ngalakukeun produk OEM. Desain khusus, bahan, ukuran, warna, sareng sajabana Karya seni bakal diperyogikeun. Kami bakal ngajagi desain, mérek, mérek konsumén sacara saksama.

Q4: Naon anu anjeun peryogikeun nyayogikeun cutatan?

A: Pedaran hiasan, sapertos jinis, ukuran, warna / finish, kapasitas, beurat, karya seni, sareng jumlah anu anjeun pikahoyong.

B: Istilah perdagangan, sapertos anjeun peryogi harga FOB atanapi harga CIF, upami CIF, punten wartosan kami port tujuan.

Q5: Naon kaunggulan produk anjeun?

A: kualitas alus tur kalapa prices.Strictly kadali kualitas salila ngahasilkeun process.Professional tim gawé: Desain, Pamekaran, ngahasilkeun, Assembling, paking jeung ongkos.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    PISAN pikeun PRICELIST

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi daptar harga kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns_img
    • sns_img
    • sns_img
    • sns_img