Saos Transparan Uyah Oem Kosong Jelas 120ml Pasagi Lada Gelas Botol 4oz Spice Jar

Pedaran pondok:

Detil Gancang
Spasi kamar: Dapur, pacilingan, makan kamar, Living kamar, Kids kamar, outdoor
Alat Herb & Spice Type: Spice & Pepper Shakers
Bahan: Kaca
Sertifikasi: LFGB, Sgs
Fitur: Lestari, Simpenan
Ngaran produk: Pepper Shaker
Pamakéan: Dapur Spice Salt Grinder
Warna: Beureum, Koneng, Biru, Hideung, Héjo, Pink, Bodas
Ukuran: 150ml
Nami: Wadah bumbu
Kata kunci: Botol Kaca Rempah Bumbu
MOQ: 5000 pcs
Logo: Logo Khusus
Wangun: Buleud
Kamampuhan Suplai: 1000000 Potongan / Potongan per Dinten
Rincian bungkusan: Kertas karton + Pallet; Karton kertas; Usuk

Detil Produk

Tanda Produk

Émbaran netepkeun

Ngaran Produk

150ml Kaca piaraan Pepper paking Shaker Kaca Spice kendi / uyah jeung cabé peti 150ml piaraan Telor Shaker Sareng tuang

Toples bumbu khusus

Jar bumbu warnaan

Bungbu bumbu supplier jar

gelas kosong bumbu jar

Bahan

Kaca (botol)

Warna tina

botol

Disaluyukeun

Logo

Logo Khusus Ditarima

Jasa OEM

Stiker; percetakan layar, decal, emboss jeung saterusna

Sampel Waktos

3-5hari

 Simkuring boga profésional, tim efisiensi nyadiakeun layanan kualitas pikeun nasabah urang. Simkuring salawasna turutan Tenet customer-berorientasi, rinci-fokus pikeun Factory ngajual Cina 120ml Pepper Spice Kaca jar Kaca Salt Shaker, Geuwat, urang nuju wanting maju ka koperasi malah luhur kalawan shoppers mancanagara gumantung silih ganjaran. Anjeun kedah leres-leres leres-leres bébas kontak sareng kami pikeun langkung seueur aspek.
Pabrik Ngajual Cina Spice Jar sareng Pepper Jar Jar, Kami Masihan Kualitas Sacara Murah Tapi Harga Murah Anu Henteu Tiasa sareng Layanan Pangsaéna. Wilujeng masangkeun conto anjeun ka kami. Urang badé ngahasilkeun barang-barang numutkeun pamundut anjeun. Upami anjeun resep kana solusi naon anu kami nyayogikeun, émut pikeun ngaraos bebas ngahubungi kami langsung ku mail, fax, telepon atanapi internét. Kami parantos sumping di dieu pikeun ngajawab patanyaan anjeun ti Senen dugi ka Saptu sareng ngarepkeun kerjasama sareng anjeun.

New Kitchen Spice Jar Seasoning Box Kitchen Spice Storage Bottle Jars Transparent Salt And Pepper Cumin Powder Spice Tools 120ml
Wholesale Clear Square Glass Spice Jar For Salt Pepper Contain With Spice Jar 110ml
pack (1)

Kustomisasi

Pikeun sampel kaca ngaropéa, urang kudu mindahkeun pamanggih anjeun desainer kami, maka kami baris nyadiakeun draf anyar pikeun you.If anjeun ngagaduhan requests éta, urang tiasa ningali balik deui pikeun jenis normal you.For kami nyadiakeun 1 ~ 2 gelas anggur tipe pikeun free.You ukur perlu mayar kanggo angkutan barang transportasi pikeun it.Usually, pikeun bungkusan sampel kami nganggo express internasional pikeun ngirim eta, anjeun bisa meunangkeun sampel gancang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    PISAN pikeun PRICELIST

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi daptar harga kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns_img
    • sns_img
    • sns_img
    • sns_img