Borongan Sagala Rupa Frosted Kosong Bordeaux Anggur Botol Gelas Beureum Kalayan Cork 750ML

Pedaran pondok:

Waktos prosés:

1.In stock: 7-15 Dinten

2. Dijieun pikeun mesen: 25-35 Dinten

3. Dijieunna mesen, meryogikeun cetakan énggal sareng pangolahan jero: 50-75 Dinten


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk

kualitas luhur 750ml buleud gelas botol borong

Bahan-bahanna

Kaca Bebas-Kalungguhan

Warna

Sagala warna sayogi dumasar kana paménta.

Logo palanggan

Ditampi

ODM & OEM

Wilujeng sumping

Perawatan permukaan

silkscreen; stamping panas; tiris; decal; lukisan;

electroplating; spray; label; sticker, jsb.

Tutup / Tutup

gabus; karét; tutup screw aluminium; stopper kaca, jsb.

MOQ

1. Kanggo saham anu siap, MOQ nyaéta 3.000 pcs
2. Kanggo produk khusus, MOQ nyaéta 5000-20,000 pcs

Waktos prosés

1.In stock: 7-15 Dinten
2. Dijieun pikeun mesen: 25-35 Dinten
3. Dijieunna mesen, meryogikeun cetakan énggal sareng pangolahan jero: 50-75 Dinten

Bungkusan

karton standar; kotak kado; kotak warna; kotak bodas; ékspor

palét; sarat khusus dina paking, jsb.

Waktos conto

3 dinten upami sampel di stock
3 dugi 15 dinten upami sampel diperyogikeun pikeun ngarobih

Wholesale 375ml 500ml 750ml Frosted Matte Black Ice Glass Wine Bottle
Unique Design Top Grade Easy To Hold Green Red Wine Glass Bottle 750ML
pack (1)

Ngeunaan produk:

Sampel gratis;

Nyayogikeun bungkusan sareng jasa kustomisasi

Botol Anggur Kaca: Botol panyimpenan kualitas premium diulik sareng saéna diwangun ku gelas kandel pikeun daya tahan. Warna anggur anu saé nembékeun ngaliwatan gelas, tiasa dianggo pikeun ampir anggur, beureum, bodas atanapi mawar. Unggal botol cocog pikeun make deui. Pamakéan: Botol gelas kosong ieu didesain kanggo nyayogikeun inuman, bir, anggur, jus atanapi inuman soda.

KAPASITAS STANDAR: Botol ieu mangrupikeun hal pikeun tujuan pribadi sareng bisnis. Mangpaat pikeun ngayakeun DIY, anggur buatan bumi atanapi salaku kado pikeun sobat anu resep.

Q: Naon waktos lead normal?

A: 1.Di stock: 7-15 Dinten

2. Dijieun pikeun mesen: 25-35 Dinten

3. Dijieunna mesen, meryogikeun cetakan énggal sareng pangolahan jero: 50-75 Dinten.

Q: Kumaha urang tiasa milih cara pangiriman?

A: Kanggo urutan alit, kami bakal nyarankeun anjeun milih anu éksprésis, sapertos DHL, FEDEX, UPS, TNT, sareng sajabana. Kanggo urutan anu langkung ageung, kami bakal nyarankeun anjeun milih ku laut. Upami anjeun mendesak, anjeun tiasa milih ku hawa. Kami bakal ngabantosan anjeun pikeun milih cara pangiriman anu épisién pangsaéna numutkeun syarat jéntré anjeun.

Q: Kumaha anjeun ngatur kualitas?

A: Kami gaduh tim profesional pikeun kadali kualitas. Kami mastikeun yén tingkat cacadna kirang ti 3%.

T: Naon istilah pamayaran anjeun?

A: Jangka pamayaran kami mangrupikeun setoran 30% sedengkeun 70% kedah dibayar ku ningali salinan B / L.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    PISAN pikeun PRICELIST

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi daptar harga kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns_img
    • sns_img
    • sns_img
    • sns_img