Botol Customized Daur Ulang Botol Hapus 100ml Buleud Klasik Ayun Top Kaca Botol 1L kalayan Klip Top Stoppers

Pedaran pondok:

botol gelas bir 12oz 330ml amber botol bir jernih héjo

Catetan Pls:

1 price Harga sareng ukuran anu dikedalkeun dumasar kana botol bir transparan 330ml.

Kanggo spésifikasi anu sanés, mangga ngahubungi palayanan palanggan kanggo langkung jelasna.

2 、 angkutan barang dieusian sakumaha sabenerna.

3, Lamun anjeun nyieun kaputusan anjeun mésér, PLS jasa kontak customer mun meunang harga alus firstly.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk botol gelas bir 12oz 330ml amber botol bir jernih héjo
Pamakéan bir
Bahan Kaca
Kapasitas 200-1000ml atanapi salaku sarat klien
Beuheung cap makuta
Warna jelas, Amber
Perawatan permukaan Nyetak layar, Perangko panas, Plating seuneu, Frosting
OEM Aya
Nyetak Logo Aya
MOQ 10000pcs (lamun urang boga barang di stock, MOQ bakal kirang.)
Kamampuhan Suplai 200000pcs / dinten
Sarat pamayaran L / C, T / T, Western Union
deposit 30%, bayar kasaimbangan saméméh kiriman.
istilah dagang FOB / CFR / CIF / DDU / DDP / DAF ...
Muatan Sampel gratis (upami gaduh saham)
Sampel Waktos 3-10 dinten damel
Waktos pangiriman 25-35 poé (Numutkeun kuantitas)
Clear 32oz 1000ml Flip Top Water Bottles Glass
Wholesale Customized Recycled Clear bottle 100ml Round Classic Swing Top Glass Bottle 1L with Clip Top Stoppers
pack (1)

FAQ

1. Dupi urang kéngingkeun sampel gratis anjeun?

Leres, anjeun tiasa dina hal ngumpulkeun kargo.

 

2. Naha urang tiasa nyetak atanapi nyetak dina botol?

Leres, anjeun tiasa. Urang bisa nawiskeun sagala rupa cara percetakan: percetakan layar, stamping panas ibun, ukiran decal etc.and labél percetakan, percetakan warna bisa dijieun nurutkeun PANTONE No.

 

3. Dupi anjeun ngahasilkeun botol numutkeun desain kami?

Sumuhun, Urang bisa nyieun kapang jeung ngahasilkeun anyar sampel pikeun konfirmasi anjeun.

 

4. Naon waktos lead normal?

A. Kanggo produk saham, kami bakal ngirim barang ka anjeun dina waktos 3 dinten saatos nampi prabayar.

B. Pikeun produk custom kalungguhan waktu normal nyaeta 20-35days gumantung kana kuantitas.

C. Kanggo urutan anu langkung ageung, urang tiasa ngatur kiriman ngalangkungan laut, ku hawa numutkeun kabutuhan anjeun.

 

5. Naon jinis sertipikat anjeun bakal ngagaduhan?

Produk kami parantos disahkeun ku ISO 8317, SGS sareng TUV CE / EU, CIQ, EEC, FDA, LFGB.

 

6. Upami aya botol anu rusak, kumaha anjeun tiasa ngabéréskeun pikeun kami?

Kami gaduh 1: 1 gaganti botol anu rusak.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    PISAN pikeun PRICELIST

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi daptar harga kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns_img
    • sns_img
    • sns_img
    • sns_img